GEMEENTEBLADHerziening bestemmingsplan Buitengebied Peel en Maas, locatie Landgoed Kapelkeshof aan de Roomweg Grashoek

Bekendmaking voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid in Peel en Maas

Geplaatst op Lokaalnieuwspeelenmaas.nl op: 19-06-2024

  1. Bekendmakingen peelenmaas
  2. GEMEENTEBLADHerziening bestemmingsplan Buitengebied Peel en Maas, locatie Landgoed Kapelkeshof aan de Roomweg Grashoek

Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid Roomweg Grashoek Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente Grashoek

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat de gemeenteraad op 8 oktober 2019 het bestemmingsplan “Herziening bestemmingsplan Buitengebied Peel en Maas, Landgoed Kapelkeshof, aan de Roomweg te Grashoek heeft vastgesteld.   Inhoud bestemmingsplan Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling ten behoeve van de navolgende locatie:1.Roomweg tussen huisnr. 85 en 91 te Grashoek: De herziening heeft betrekking op een aanpassing in de bouwregels en een geringe verschuiving van de bouwvlakken  Inzien vastgesteld bestemmingsplanHet vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage van 18 oktober tot en met 29 november 2019. • op www.ruimtelijkeplannen.nl. via het IDN-nummer: NL.IMRO.1894.BPL0205-VG01• Op de gemeentelijke website van de gemeente Peel en Maas• op papier in te zien bij de publieksbalie van het Huis van de Gemeente.  Beroep instellen Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend of belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij niet redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze kenbaar te maken, kunnen van 18 oktober tot en met 29 november 2019 beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.  Vragen Voor meer informatie neemt u contact met Koos Vestjens of een van de andere medewerkers van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

Unknown

Picture of  Lokaalnieuwspeelenmaas.nl Redactie

Lokaalnieuwspeelenmaas.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Peel en Maas. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Peel en Maas

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.